Sponzori i nagrade 2022

SPONZORI I PRIJATELJI:

PRIJATELJI TRKE I TRKE PRIJATELJI:

NAGRADE:

(Prikazane nagrade su zagarantovane. Nagradni fond se može i uvećati pa ispratite redovne promene na ovom mestu)

NAGRADNO TAKMIČENJE!!!

Specijalna robna nagrada u vidu paketa proizvoda naših sponzora za najkorisniji utisak ili komentar nakon trke!

Takmičar sa komentarom koji Organizacioni odbor smatra najkorisnijim, najiskrenijem ili najboljim za buduću organizaciju trka, dobija vrednu robnu nagradu naših sponzora!

Potrebno je da nakon završene trke, na našem sajtu run.beljanicatrail.org u delu Kontakt > Pišite nam, napišete svoj komentar ili utisak, recimo šta je to što vas se svidelo više nego na drugim trkama, što ste možda drugačije očekivali, šta vam se možda nije svidelo ili šta preporučujete da trka bude atraktivnija ili bolje organizovana.

Pošaljite vaš komentar a mi ćemo izabrati jedan po našem mišljenju i kontaktirati vas pre nego objavimo isti i dodelimo nagradu. Svi poslati komentari će biti objavljeni u delu Utisci nakon njihovog pregleda i odobrenja (ne postavljaju se automatski). Sami naznačite na kraju komentara da li želite da komentar bude objavljen pod punim imenom, skraćenim imenom ili određenim inicijalima koje navedete.

I ne zaboravite broj telefona, takođe, u komentaru (broj telefona nećemo objaviti).

Takmičenje traje do 11.09. do 23:59 časova!

Specijalna nagrada u vidu paketa organsko prirodnih proizvoda, kompanije ANA ĆIRKOVIĆ iz Ćuprije, za Instagram objavu:

*** Takmičar sa slikom na Instagramu sa najviše lajkova dobija vrednu robnu nagradu našeg sponzora! ***

Potrebno je da pre ili nakon trke (nije preporučljivo za vreme trke 🙂 , a može i kod kuće, nije bitno da je na stazi) napravite zanimljivu fotografiju gde se vidite sa vašim takmičarskim brojem (može biti zakačen ili ne) i proizvodom kompanije ANA ĆIRKOVIĆ. Obavezno stavite da svi mogu da pogledaju sliku i heštagove #ANACIRKOVIC, #BELJANICATRAIL i #AVANTURATEZOVE. Takmičenje traje do 07.09 do 12:oo časova!

Ažurirano dana: 04.06.2023